Éjszakai Foci 2012 logo

Az Éjszakai Foci a Mechatronika Napok elengedhetetlen része és talán joggal mondhatjuk, hogy az egyik legkedveltebb program diáktársaink körében. Éppen ezért idén úgy határoztunk, hogy egy kísérleti adásban élőben közvetítjük az Éjszakai Foci eseményeit a tantermekben, majd - némi utómunkával - közzétesszük azt, mindenki örömére.

Tizenhárom fős csapatunk két hét alatt igyekezett összeállítani a teljes technikát, és a műsortervet. A csapat tagjai közt voltak régi és új tévések egyaránt, illetve olyan osztálytársak és ismerősök, akik nem tartoztak közvetlen a MechaTV-hez. A műsorvezetést Drevnó Gina és korábbi riporterünk Nánási Szilárd vállalta el. A 12 órás közvetítés és felvétel után a meccseket szétválogattuk és egy lejátszási listába töltöttük fel, mely az alábbi linken megtalálható.

Az élő adást készítették: Badovszky Zsolt, Balla Dániel, Bártfai Tamás, Drevnó Gina, Figlár Dávid, Fraskó Ádám, Fülöp Dániel, Haász Krisztián, Márton Lajos, Nánási Szilárd, Pázmándi Péter, Simon János és Szabó Máté.
Külön köszönet: Baritz Viktor, Dankóné Balázs Zsuzsanna, Erdélyi Zsolt, Hollósi János, Kóra Gábor, Nagymáthé Tamás, Sáth Viktor, Szokolainé Takács Erzsébet és mindazoknak akik támogattak minket.

A teljes lejátszási lista megtekintése